Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından hazırlanan "OSMANLI'DAN CUMHURİYET'E SALGIN HASTALIKLAR VE KAMU SAĞLIĞI" konulu online panel düzenlendi.

Dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu COVİD 19 salgını nedeniyle Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç.Dr. Nurten ÇETİN'in moderatörlüğünde "OSMANLI'DAN CUMHURİYET'E SALGIN HASTALIKLAR VE KAMU SAĞLIĞI" konulu online panel gerçekleştirildi. Panel'e İstanbul Teknik Üniversitesi öğretim üyelerinden Sayın Doç.Dr. Burcu KURT ve Düzce Üniversitesi öğretim üyelerinden Sayın Doç.Dr. İsmail SAYMAZLAR'ın katılımlarıyla Osmanlı ve Cumhuriyet dönemi Salgın Hastalıkları, karantina uygulamaları, yapılan çalışmalar ve alınan önlemler hakkında ayrıntılı bilgiler verildi.
Bu içerik 29.04.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 155 kez okundu.