Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından hazırlanan ve Prof. Dr. Cemalettin Taşkıran'ın sunumlarını gerçekleştirdiği "19 Mayıs ve Atatürk" konulu online konferans yapıldı.

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından hazırlanan ve Prof. Dr. Cemalettin Taşkıran'ın sunumlarını gerçekleştirdiği "19 Mayıs ve Atatürk" konulu online konferans Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Tarık SARIOĞLU moderatörlüğünde yapıldı. Hacı Bayram Veli Üniversitesi hocalarından Sayın Prof.Dr. Cemalettin Taşkıran'ın teşrifleri ile yapılan konferansta Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun'a çıkmadan önceki çalışmaları ve hazırlıklarının yanı sıra bu sürecin zorlukları, İstanbul ve Anadolu'nun içinde bulunduğu durum, yaşanan gelişmeler ve bu sürecin önemi hakkında değerli bilgiler verildi.
Online konferansın tamamına  https://kutuphane.trakya.edu.tr/pages/19-mayis-ve-ataturk-online-konferans linkinden ulaşabilirsiniz.
Resim
Bu içerik 19.05.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 122 kez okundu.