TBMM'nin kuruluşunun 100. Yıldönümü vesilesiyle Üniversitemiz ve Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu, Atatürk Araştırma Merkezi Başkanlığı ile gerçekleştirdiğimiz Osmanlı'dan Cumhuriyete Turkiye'de Demokrasi konulu uluslararası sempozyumunu başarıyla tamamlandı.

TBMM'nin kuruluşunun 100. Yıldönümü vesilesiyle Üniversitemiz ve Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu, Atatürk Araştırma Merkezi Başkanlığı ile gerçekleştirdiğimiz "Osmanlı'dan Cumhuriyete Türkiye'de Demokrasi" konulu uluslararası sempozyumunu başarıyla tamamladık. Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Erhan Tabakoğlu'na, Yüksek Kurum Baskan Yardımcısı Doç. Dr. Sayın Yüksel Özgen'e ve Kurum Baskanı Prof. Dr. Sayın Adnan Sofuoğlu'na, emeği geçen ve katkıda bulunan tüm hocalarımıza, Şef Dr. Öğr.Üyesi Sela Can Dokmeci ile Balkan Gençlik Senfoni Orkestrası üyelerine, Sağlıķ Kültur ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Burak İşçimen ve ekibine, etkinlikte bulunan tüm öğrencilerimize, İstiklal Marsımızın Kabulünün 99. Yılında Mehmet Akif Ersoy sergimizin hazirlanmasinda büyuk emegi geçen Merkez Kütüphane personeline sonsuz teşekkür ve şükranlarımızı sunarız.

ResimResimResimResimResimResimResimResimResim

Bu içerik 14.03.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 86 kez okundu.